Top

Olieverfschilderij 'Inspiratie'

  • Olieverfschilderij 'Inspiratie'
500,00

Olieverfschilderij 'Inspiratie'

Olieverf op linnen.
Afmetingen 50 x 25 cm.
Jaar van ontstaan 1992.
Het schilderij wordt geleverd in een houten lijst. Alle prijzen zijn inclusief de BTW en de verzendkosten binnen Nederland. In verband met speciaal transport hebben de schilderijen en muurdecoraties een langere levertijd.


De schilderijen zijn opgebouwd uit meerdere dunne verflagen en de meng technieken doen de kleuren vloeiend in elkaar overlopen. De penseelvoering is niet zichtbaar en de lijnen zijn soms nevelachtig, vaag uitgeschilderd wat het effect geeft van een airbrush. 

De stijl is realistisch en de schilders techniek traditioneel maar het vreemde kleurgebruik en het wankele perspectief veroorzaken een onwerkelijke indruk. Deze tegenstelling leidt tot de stijl naïef realisme.


Voor een uitgebreid overzicht van mijn olieverfschilderijen ingedeeld naar onderwerp, bekijk deze door middel te klikken op de link naar de portfolio. De kracht van een schilderij is niet te zien op een foto of een afbeelding op het internet, bij interesse kun je een afspraak maken om de werken te bekijken of schrijf je in voor de nieuwsbrief, voor aankomende events en tentoonstellingen. Het is ook mogelijk om een schilderij te huren. De huurprijs is 10% van de verkoop waarde excl. de btw en de verzendkosten.


Verwachte levertijd: 7 werkdagenVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code