Top

Duurzame mode, fair trade leggings met print en neokunst

"Duurzaam produceren en bewust consumeren. Weinig of geen voorraad, zo min mogelijk afval, rechtstreekse levering en hergebruik van materialen: dat is mijn doelstelling en zou dat onze toekomst moeten zijn."Welkom in de webwinkel van de Amsterdamse creatieve maker Ageethe Groenendaal. Een webwinkel met kunst, unieke one-of-a-kind hand gemaakte kleding met een no-waste policy en kleurrijke fair trade leggings met print. De kenmerken van het werk zijn ambachtelijk, kleinschalig en neo-romantisch.

Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden, met een track en trace code. Je kunt hier betalen met Ideal, Paypal, Bitcoins of SPURTS. Voor Bitcoins of SPURTS kies je voor de optie vooraf betalen tijdens het bestelproces. Vermeld jouw keuze en ik stuur je de nodige info. Je kunt ook zelf aan de slag gaan met  de DIY tutorials, die kun je vinden op mijn blog www.pixelpolly.com


Koop lokaal geproduceerde & duurzame producten. Er is geen planet B! 


Mocht je meer informatie willen, of wil je komen passen in mijn werkruimte in Amsterdam Zuid, je bent van harte welkom. Ook voor een uniek tailor made item of een muurdecoratie. Bezoek alleen op afspraak. Ik ben bereikbaar via de Whatsapp, e-mail of gebruik het contact formulier hieronder.

Mobiel: 06-13387769

1073JX Amsterdam- Zuid


Kamer van koophandel 34366115 

BTW nummer NL002004358B38

@Nieuwe producten