Top

Duurzame mode en fair trade leggings met print

Duurzaam produceren en bewust consumeren. Weinig of geen voorraad, zo min mogelijk afval, rechtstreekse levering en hergebruik van materialen: dat is mijn doelstelling. 

 

Welkom in de webwinkel van de Amsterdamse creatieve maker Ageethe Groenendaal. Een webwinkel met kunst, unieke one-of-a-kind hand gemaakte kleding met een no-waste policy en kleurrijke fair trade leggings met print
Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden, met een track en trace code. Je kunt hier betalen met Ideal, Paypal of via vooruit betalen vanuit je bankaccount. Je kunt ook zelf aan de slag gaan met  de DIY tutorials, die kun je vinden op mijn blog www.pixelpolly.com
Volg je mij op Facebook, Twitter of Instagram? Stuur mij een pm voor de 10 euro kortingscode. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief onder aan deze pagina. Controleer je spambox, grote kans dat de kortingscode daarin beland is. 


Koop lokaal geproduceerde & duurzame producten. Er is geen planet B! 

Bless, Pixelpolly.

Mocht je meer informatie willen, of wil je in Amsterdam Zuid komen passen in mjin werkruimte aan huis, je bent van harte welkom. Ook voor een uniek tailor made item of een muurdecoratie. Bezoek alleen op afspraak. Ik ben bereikbaar via de Whatsapp, e-mail of gebruik het contact formulier hieronder.

Mobiel: 06-13387769

1073JX Amsterdam


Kamer van koophandel 34366115 

BTW nummer NL002004358B38
@Nieuwe producten